/nginx/o/2019/03/19/11877722t1hf290.jpg)
Märtsi algul avatud Põhjala Pruulikoja õllerestorani Tap Room peakoka Michael Jiro Holmani toeka tšilliretsepti ideaalseks saatjaks on magus maisileib.
Märtsi algul avatud Põhjala Pruulikoja õllerestorani Tap Room peakoka Michael Jiro Holmani toeka tšilliretsepti ideaalseks saatjaks on magus maisileib.
Õllerestoranis Tap Room pakutakse Texase barbeque'd. Restoranis on oma suitsuahi ja kasutatav premium-kvaliteediga veiseliha tuleb küll Kansasest (USA), seevastu sealiha ning kana on pärit Eestist.
Tap Roomi kanada-jaapani juurtega peakokk Michael Jiro Holman on töötanud kahes Michelini tärniga pärjatud restoranis. «Kui Enn Parel ja Peeter Keek mulle aasta tagasi esimest korda Noblessneris uue pruulikoja tulevasi ruume näitasid, nägin selles tohutut potentsiaali. Võimalus saada vabad käed nullist restorani ülesehitamiseks 33aastaselt on selles äris väga suur asi,» räägib kolmel kontinendil töötanud Michael.
Texase veiseliha-tšilli
Vaja läheb:
Serveerimiseks:
Valmistamine
Küpsetised
Klassikalise prantsuse koolituse saanud kokk-kondiiter Hannah Hintlian küpsetab kõik saiatooted igal hommikul ise ning valmistab näiliselt lihtsaid, kuid tehniliselt keerulisi magustoite.
Maisileib
Valmistamine:
Sega kuivained, seejärel omavahel munad, piim ja õli ning lisa segu kuivainete kaussi. Sega. Vala tainas võiga määritud keeksivormi, millesse mahub 1 kg tainast, ja küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.