Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Grillisaladus, kuidas liha hoobilt mahlakamaks muuta

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Shutterstock

Et ka grilllihal mahlad voolama panna, tuleks hankida üks lisand — toidupoe mahlaletist. 

Kui oled suur grillliha sõber, siis tead, kui kergesti muutuvad grillil tehtud steigid vintskeks ja kuivaks.

Grilliproffidel on aga oma salanipp, mis hoiab liha mahlasena ja annab isegi kergelt magusa noodi. Selleks on õunamahl. Mahl tuleks pihustiga pudelisse panna ja grillides iga natukese aja tagant liha veidikese mahlaga piserdada. 

Teine armastatud alternatiiv on kirsimahl. Kumb on parem? Maitseasi, muidugi, kuid tasub järele proovida!

Allikas: Freundin

Tagasi üles