Kolm eriti nutikat sisustusnippi inimesele, kel pole rahaga priisata

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Kodu kujundamine ei pea alati rahakotti tühjaks tegema - vahel saab hubasust ja kodutunnet lisada õige tagasihoidlike vahenditega. 

Portaal Realtor on reastanud mõned soovitused inimestele, kes tahaksid kodu kujundamisel võimalikult säästlikult läbi ajada.

1. Dekoreeri taimedega

See on uskumatu, kui palju lisab üks toalill ruumile hubasust. Kuigi aianduspoodides on toalilled kallid, siis erinevatest temaatilistest gruppidest Facebookis võib ümberistutamisel ülejäänud tütartaimi saada vahetustehinguga või vahel suisa ilma vastusoovita. Tütartaimest saab kasvatada täiesti korraliku toalille. 

2. Eelista minimalismi

Kodust jätab läbimõeldud ja puhta mulje, kui asju on pigem vähem kui rohkem. Seepärast vaata üle, et toas oleks esindatud vaid need esemed, millel tõesti ka mingi eesmärk on. Esemeid sisustamiseks tasub kindlasti otsida teise ringi poodidest, ka tekstiile, näiteks pleede, kardinaid ja padjakatteid, võiks otsida sealt.

3. Värvi ja kasuta teipi

Seinu saab lihtsalt dekoreerida, kui kasutada värvilist washi-teipi. Sellega saab seinale luua ilusaid geomeetrilisi mustreid. 
Mööblit ja seinugi on väga lihtne värskendada ülevärvimisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles