Fotod: maailmas võtab maad üks väga julge sisekujundustrend

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Sisekujundusmaailma vallutab tormijooksuga üks väga julge sisekujundustrend, mille järgitegemiseks peab olema üksjagu hulljulgust. 

Nimelt on hakanud inimesed väga vapralt oma välisuksi võõpama igasugu erksatesse toonidesse. Esmalt hiilis tasapisi peale punase ukse trend, aga tänaseks päevaks pole selles enam midagi imekspandavat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Collected Home (@acollectedhome) on

Nüüd on järg palju julgemate toonide käes: eramajadel näeb nii türkiissiniseid, kollaseid kui ka lillasid välisuksi. Tasapisi tõstab selle trendi lembus pead ka Eestis, sest siin-seal sotsiaalmeedia temaatilistes aruteludes näeb juba küsimusi, kas tasub teha ja kes on teinud ning mida silmas pidada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paddington Terraces (@paddingtonterraces) on

Ega siin suurt midagi silmas pidada ei olegi. Peamine on, et valitud uksevärv haakuks nii maja eksterjööri kui interjööriga. Igasuguse voodrivärviga maja külge näiteks türkiissinine uks kindlasti ei passi, samamoodi ei ei sobi see igasuguse sisekujundusega. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Connolly Capital Mortgage's (@connollycapital) on

Alati on variant jätta uks väljast traditsioonilisemalt tagasihoidlikuks ja värvida ära vaid selle sisemine külg - nii saab esikusse mõnusa sõõmu värsket õhku. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles