Lähiajal jõuab meie kodudesse valgele vastukaaluks üks väga kummaline sisekujundustrend

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Mood käib ikka seinast seina ja kui siiani ei ole paljud jõudnud ära kiruda uskumatut valgevaimustust, siis nüüd peaksid kõik need inimesed väga rõõmustama, sest juba uuest aastast teeb ilma üks väga kummaline trend.

Nimelt on uue aasta kõige suurem hitihoiatus sisekujundusmaailmas tume köök. Ja siinkohal ei pea keegi silmas vaid mööblit. Eriti trenditeadlikud inimesed võõpavad näiteks köögi seinad tumeroheliseks või tumelillaks ja hangivad endale musta kuldsete kapinuppudega mööbli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle (@ahomefitforkings) on

Köökidest levib see trend tasapisi edasi kõigisse teistesse tubadesse. Näiteks IKEA uue aasta kataloog propageerib tugevalt tumelillade, tumeroheliste ja mustade toonidega kujundatud magamistuba. 

Samad toonid lastakse käiku ka elutubades. Kui siiani olid tumedad esemed aktsendiks valgetele seintele, siis nüüd pole valgel interjööris enam üldse kohta: ka seinad võõbatakse tumedaks, samamoodi põrandad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modern Bohemian (@boho.helene) on

Dramaatilisele interjöörile lisavad luksuslikkust kullast ja hõbedast detailid ja aksessuaarid. Ühesõnaga on interjööridisain kujunemas raskepärasemaks kui viimaste aastakümnete jooksul üldse nähtud on ja tulemas on väga huvitav periood. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robinson King (@robinson_king_interiors) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles