Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2020/03/25/13024831t1hbe24.jpg)
Kes on öelnud, et lõunasöögi valmistamiseks peab kuluma palju aega? Vastus: mitte keegi. Täna tutvustab Taimne Teisipäev sulle väga lihtsalt valmistatavat ning maitsvat lõunasööki, mida võib rahumeeli süüa ka hommikusöögina.
Vaja läheb:
Selleks, et imemaitsvat köögivilja fritatat valmistada, vajad sa järgmisi komponente:
- külmutatud juurviljade segu (nt porgand, lillkapsas, brokoli)
- 8 muna
- 1 keskmine paprika
- 12 kirsstomatit
- 250 g fetat
- hakitud koriandrit
- peotäis basiilikut
- maitsestamiseks soola ja pipart
Valmistamine:
Klopi suuremas kausis lahti kaheksa muna. Lisa munale sool ja hakitud koriander ning sega. Lisa segule külmutatud köögiviljad koos paprikaga ja sega uuesti. Vala segu ahjuvormi, lisa pooleks lõigatud kirsstomatid ning feta.
Küpseta 200 kraadi juures 35 minutit, kaunista pealt basiilikuga ning naudi soojalt.
Head isu!