Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Suus sulav toorjuustukook kaneeli ja meega

Copy
Toorjuustukook kaneeli ja meega. Pilt on illustreeriv.
Toorjuustukook kaneeli ja meega. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Imelise koogi retsept on osutunud meie Tervise portaali toimetaja Liliani ema lemmikuks.

Vaja läheb:

  • 400 g toorjuustu
  • 4-5 spl mett
  • kaneeli
  • vanillisuhkrut
  • 400 g digestive küpsiseid
  • kaunistuseks mandleid ja marju

Sega kokku toorjuust, mesi, kaneel ja vanillisuhkur. Purusta küpsised väiksemaks ning suru need lahtikäiva koogivormi põhja. Kalla peale tarretiseks muutunud segu, aseta peale meega röstitud mandleid ja meelepäraseid marju. Jäta kook üheks ööks külmkappi tahenema. Serveeri kohvi või teega.

Tagasi üles