Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Eksootiline kalasupp kookospiimaga

Copy
Eksootiline kalasupp
Eksootiline kalasupp Foto: Shutterstock

Lähme teisipäevale vastu eksootilise kalasupiga, millele on lisatud ka veidi kookospiima.

Vaja läheb:

  • 1-2 spl õli
  • 2 porgandit
  • 1 sibulat
  • 2 varssellerit
  • 1 tl karripulbrit või punast karripastat
  • 400 g valget või punast kalafileed (näiteks forelli- või lõhefileed)
  • 8 dl aedviljapuljongit
  • 200 g kookospiima
  • 100-150 g kooritud krevette (valikuline)
  • peotäis hakitud koriandrit, tilli, murulauku või peterselli (valikuline)
  • vajadusel veidi soola

Lõika sibul, porgandid ja varsseller väikesteks kuubikuteks. Kuumuta õli potis ning lisa sellele aedviljad. Prae kergelt viie minuti jooksul. Lisa karripulber või -pasta ja sega uuesti. Lisa kuum puljong ja keeda suppi tasasel tulel umbes 5-7 minutit või kuni aedviljad on muutunud pehmeks. Lisa supile tükeldatud kalafilee ja kookospiim, kuumuta läbi ning soovi korral võid lisada ka krevette. Maitsesta vajadusel soolaga ja puista peale meelepärast maitserohelist. Serveeri soojalt.

Head isu!

Tagasi üles