Mida soovitavad selleks iidse Hiina feng shui asjatundjad? Mida soovitavad erinevad rahvauskumused ja legendid? Kui neist nippidest mõhkugi kasu ei oleks, poleks neid ka põlvest põlve edasi antud. Nii et mine tea – hea usu korral võib jõukusetee alguse saada just sellest, et koristad köögi ära, tassid taimed tuppa ja teed üks-null salajasele kodusele raharöövlile.

Meie iidsed esivanemad pole kunagi olnud maiad ainuüksi raha peale, see oleks liiga kitsas. Neid huvitas küllus – rikkus kõigis eluvaldkondades. Nii ainelises kui vaimses plaanis. Ja tõttöelda võiks meiegi soovida enda ellu juurde tuua kõike, mis selle külluslikumaks muudaks. Siis kaob ka mure puuduse pärast. Päris hea plaan, mis?

Siin on kümme kuldaväärt soovitust, kuidas seda saada. Valgustame läbi asjad meie kodus, mis raha eemale peletavad, ja vaatame, kuidas küllust koju tuua.

Miks mul POLE raha? 

Korratu köök. Köök on kodu kõige maagilisem ruum külgetõmbe seisukohast vaadatuna. Korratu köök peletab raha minema. Kui oled üks neist, kelle kööki alati kuhjub kola, oled tõenäoliselt ka üks neist, kelle sõrmede vahelt raha alati arusaamatult kaob.

Liiga vähe elusat. Nii mõnigi moodne linnainimene väidab, et tal pole aega taimede eest hoolt kanda, ta on koguaeg tööl! Aga kuhu kaob see teenistus, mida peaks küllaga tulema olles koguaeg tööl? Nagu kasvavad töötunnid nii suurenevad ka kulud ja kogu see rabelung meid rikkamaks ei tee. Parem tuua koju taimed, hoolitseda nende eest ja raha hakkab iseenesest rohkem kätte jääma.

Salajane rahavaras. Kõige üllatavam raharöövel luurab aga...

Kommentaarid
Copy