VIIB KEELE ALLA ⟩ Evert Poom näitab, kuidas teha proteiinismuutit, mis on täielik vitamiinipomm

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis Youtubest / evert poom

Tuhandete eestlaste armastatud sisulooja Evert Pol Poom rääkis TikTokis hiljuti oma jälgijatele, et on hakanud regulaarselt jõusaalis käima. Muu hulgas näitas Evert enda lemmikuks kujunenud smuutiretsepti, mida talle pärast trenni teha meeldib. 

«Esimese asjana läheb smuuti sisse üks terve banaan ja üks külmutatud spinatikuubik, mis on Rimist pärit,» räägib noormees. Seejärel lisab ta Prismast ostetud Rainbow' külmutatud marjadest smuutisegu, mis koosneb mustikatest, mustsõstardest, põldmarjadest ja viilutatud banaanist. Joogile suurema toiteväärtuse andmiseks raputab Evert segule eelnevalt purustatud chia seemneid ning natuke spirulina pulbrit. 
 

Spirulina sisaldab 60–70 protsenti proteiini ja minimaalselt rasva, ületades nende omaduste poolest sojauba ja isegi looma- ning kanaliha. Chia seemneid tasub aga süüa väsimuse, masenduse ja meeleolu kõikumise korral – chia seemnete söömine aitab Omega-3-rasvhapete sisalduse tõttu parandada meeleolu.

Evert smuutit valmistamas.
Evert smuutit valmistamas. Foto: Kuvatõmmis TikTokist / @evertpoom

Kuna Evert alustas proteiinijookide tegemist alles hiljuti, kasutab ta  smuutides esimest ettejuhtunud proteiinipulbrit. Lootuses, et tema fännid valdavad teemat paremini, pöördus ta videos oma jälgijate poole ning ootab nende soovitusi proteiinipulbri osas, mis võiks olla eelistatult vegan. Seejärel lisab ta segule kaerapiima ja blenderdab selle laulujupi saatel ühtlaseks smuutiks. Segust saab ilus mustikalilla smuuti, mis maitseb imeliselt ning on ka vitamiinirohke.

@evertpoom

gym bro

♬ original sound - evert poom

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles