GLAMUURNE PIDU ⟩ Vaata, kes käisid LaSpa tuttuue rannamaja avamisel

Kodu.postimees.ee
Copy

Eile, 2. novembri õhtul, avati Laulasmaal pidulikult LaSpa rannamaja – 38 skandinaavia stiilis toa ja konverentsisaaliga uus hotell, mis renoveeriti koostöös sisearhitekt Toomas Korbiga.

Lisaks uue maja avamisele tähistati üritusel ka seda, et LaSpa restorani Wicca sous chef Helena Vallimäe võitis Eesti Peakokkade Ühenduse korraldatud võistluse Aasta Kokk 2022. Tänavu suvel sai restoran Wicca ka MICHELIN GUIDE 2022 Estonia märkimise.

LaSpa omaniku Anna Elami sõnul on rannamaja avamine oluline samm kogu LaSpa kompleksi täielikus uuendusprotsessis. 2021. aasta alguses andsid rootslastest omanikud lubaduse investeerida LaSpasse ligikaudu 10 miljonit eurot, et luua Laulasmaale Eestis ainulaadne heaoluoaas.

«Oleme seda lubadust samm-haaval täide viinud. Eelmisel suvel avasime täielikult renoveeritud Naudi LaSpa heaoluspaa, sel aastal uuendasime kõiki meie restorane ja toitlustuskontseptsiooni, rajasime ka uue suveterrassi ja terrassirestorani. Värske ilme on saanud hotelli vastuvõtt ja üldalad, konverentsiruumid ning vee- ja saunakeskus. Tänane uhiuue rannamaja avamine annab võimaluse viia ka Laulasmaal hotellis peatumine täielikult uuele tasemele Eesti kõige uuemates hotellitubades.»

Uue rannamaja kohta saab lähemalt lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles