OMA TUBA, OMA LUBA ⟩ Maal laon külmkapist kotti kõik kõige kallimad asjad: olen teie laps, te ei saa mulle ei öelda!

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kuidas toidu raiskamist vähendada? See saab alguse poest. Viise, kuidas toitu hea hinnaga või lausa tasuta saada ning kuidas seda säilitada nii, et miski halvaks ei lähe, on palju ning neist me täna räägime.

Toidu säilitamisest oleme rääkinud palju, kuna tegemist siiski Triini ja Madise lemmikteemaga. Kui saaks ainult hoidistest rääkida, siis seda me ka teeks. Kuid lisaks hoidiste valmisuhamisele on veel teisigi viise, kuidas ühe või teise produkti eluiga pikendada, sest söödava raiskamine ei meeldi kellelegi. 

Vältimaks olukorda, kus toidukraam tuleb kaarega prügikasti visata, tuleb alustada toidupoest. Kõik kolm nõustuvad, et poes tuleb opereerida loogiliselt ning alati mõelda, mis juba olemas. Menüü valmib sellest! Ka suuremate vaaritamiste juures tuleb piiri pidada ning kui külalised tulevad, käsi neil oma karp kaasa võtta. 

Tänane osa on ühtlasi ka meie esimese hooaja viimane/eelviimane episood. Jõuludel ilmub episood koostöös Postimees Naine hitt-taskuhäälinguga Naistejutud, kus Kristina Herodes teeb aasta PALJASTUSE. Kohtume uuel aastal, käituge korralikult ja häid pühi!

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga teisipäev. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles