Sõbrapäevakingiks kimp ja kommikarp? Praktilise kingituse leiab ka tehnikapoest

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Leidub paare, kes eelistavad praktilisi kingitusi, kuid tihti arvatakse, et sõbrapäev ja tehnikakaubad ei käi omavahel kokku. Euronics pani kirja kingiideed, mis tõestavad, et tegelikult leiavad tehnikapoest kingituse ka kõige lootusetumad romantikud.

Kodune massaažiseanss

Kui soovid oma kaaslast romantilise massaažiseansiga üllatada, aga sul puuduvad selleks vajalikud oskused, siis on üks variant pöörduda professionaali poole või võtta hoopis kasutusele väike abimees.

Massaažisalongides algavad sessioonide hinnad üldjuhul paarikümnest eurost, kuid näiteks lihtsama massaažiseadme saab tehnikapoest vaid 16 euroga ning sellega saab massaaže nautida kasvõi iga päev. Ja et tore abimees kapile niisama seisma ei jääks, on hea nipp panna massaažiseansid kalendrisse kirja ka juba järgmisteks nädalateks.

Armastusavaldus läbi muusika

Koosta oma kaaslasele playlist kõikidest lauludest, mis meenutavad sulle teda või teie ühiseid seiklusi. Üllata teda kõige ootamatumal hetkel, näiteks armsa kaasaskantava kõlariga, mille saab igal hetkel taskusse pista ja kust saab spetsiaalselt sinu koostatud playlist'i ühisel jalutuskäigul või metsamajakeses ette mängida.

Õnnehormooni tekitav lamp

Päevad lähevad küll aina valgemaks, kuid talviselt muutlik ilm ei näita veel raugemise märke. Tujuka ilmaga veedame rohkem aega siseruumides ja seetõttu ei saa meie keha piisavalt päikesevalgust. Valgus ja eelkõige päikesevalgus on aga eluks hädavajalik – näiteks suureneb napima päikesevalgusega kuudel melatoniini tootmine, mis muudab hommikuti tõusmise raskemaks, sest organismi funktsioonid on aeglustunud.

Kui paigutad oma öökapile valguslambi, lõpetab see hommikul käima pannes automaatselt teie keha melatoniini tootmise ja tuju muutub paremaks. Lisavalgus toob kaasa ka kvantitatiivsed muutused hormoonides ja aju neurotransmitterites, mis võivad positiivselt mõjutada teie aktiivsuse taset, tundeid ja enesetunnet.

Abiline ühiste hetkede jäädvustamiseks

Mis oleks romantilisem, kui koguda kõik oma ühised hetked pildialbumisse. Seda saab teha näiteks kaasaskantava fotoprinteri abil, mis mahub taskusse ja prindib vaid paari sekundiga valitud pildid kleepsuna välja, tehes mälestusteraamatu loomise ülilihtsaks.

Selleks, et kõik need hetked aga kaadrisse püüda, tuleb appi käsistatiiv, millega saab jäädvustada ka kõige privaatsemad hetked, kui läheduses pole kedagi pildistajana appi küsida. Lisaks saad oma kaaslasele esitada väljakutse teha iga päev üks pilt või videoklipp, millest saate järgmiseks sõbrapäevaks monteerida video, mis terve teie aasta kokku võtab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles