OMA TUBA, OMA LUBA ⟩ Värsked emotsioonid Las Vegasest: näitasin näpuga, et tahan seda kuuliga mängu ja noh... jäin kõigest ilma

Copy
Las Vegas.
Las Vegas. Foto: Erakogu

Eelmises osas rääkis köögidisainer Hiie Härm Las Vegases toimunud köögi- ja vannitoamessist, mida ta külastas. Õnneks jätkus tal ka aega messist eemale põigata ning kohalike vaatamisväärsuste ja kultuuriimedega tutvuda. Seda kõike ta meile tänases osas räägib.

Seekord võtab saates ohjad enda kätte Hiie ja räägib meile, mis imevärk see Las Vegas on. Viiepäevase reisi käigus jõudis ta põigata ka inglite linna. Maastik, elustiil, arhitektuur ja kohalik köök jätsid kõik talle kustumatu mulje. Õnnestus tal ka kasiinos mõned dollarid maha mängida ja Bellagio purskkaevu võlusid nautida. 

Las Vegase vaated.
Las Vegase vaated. Foto: Erakogu

Lisaks räägib Hiie meile oma reisiviperustest, sõbralikest taksojuhtidest, kes tema nime tähenduse lahti seletasid, kaotatud ja võluväel väljailmunud pagasist, ootamatutest kõrvalepõigetest ja paljust muust. 

Kuula ka eelmist episoodi, milles Hiie räägib Las Vegase köögimessist ning seal nähtust SIIT.

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga teisipäev. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles