OMA TUBA, OMA LUBA Koomik Ann Vaida kodu remondist: ega need seinad enne sirged olnud ja ega need sirgeks saanud

Copy
Koomik Ann Vaida
Koomik Ann Vaida Foto: Mihkel Maripuu/Postimees/Scanpix Baltics

Täna on meil külas koomik Ann Vaida, kes on kaks aastat kodu renoveerinud ning lõpp hakkab juba paistma – kui silm kinni pigistada ja esikust mööda vaadata. Nippe, trikke, soovitusi ja humoorikaid mälestusi on tal jagada kopaga ja rohkemgi. 

Kodu renoveerimine pole mingi meelakkumine – seda said saatekülaline Ann ja tema partner omal nahal kogeda. Kõik algas aga üsna süütult. Otsiti päris oma kodu ning seati mõned nõudmised, mis tagantjärele mõeldes ei olnud realistlikud. Muidugi on tore elada kõrgete lagede ja paksude seintega tipp-topp korteris, kuid egas see lõbu odav ole. Lõpuks jõuti selgusele, et ei jää muu üle kui kolida paneelmajja. 

Saates räägib Ann, millises seisus võtmete üleandmisel korter oli ning mida kõike seal tegema pidi. Juttu tuleb töödest, mida ta ise tegi kui ka neist, mille tegemiseks kasutati professionaali abi. Ka teised saateosalised räägivad oma renoveerimiskogemustest ja sektsioonide lahtikangutamistest. 

Siin on kolm soovitust, mida Ann kodu renoveerijatele jagab:

  • Kasuta professionaale nii palju kui võimalik ja siis natuke rohkem;
  • Ära pane ühtegi tähtaega, sest need feilivad nagunii ja siis oled kurb;
  • Tee hästi palju pilte, sest siis on sul pärast lahe vaadata, et aasta tagasi oli nii hirmus, aga nüüd on vähem hirmus.

Vaata ka enne ja pärast galeriid Anni kodust!

Ann Vaida on teinud stand-up'i viis aastat ning tema meelisteemadeks on ühiskond, poliitika ja igapäevaelu kohmetused. Ta arvab palju maailmast ja kahtlustab, et maailmal on ka tema kohta nii mõndagi arvata.

Ann Vaida uut stand-up'i tundi «Kõrvalmõjud» saab kuulama-vaatama minna märtsi teises pooles nii Tallinnas kui teistes Eesti linnades. Huvilised leiavad esinemiskohtade ja piletite kohta informatsiooni Facebooki lehelt SIIT ning Fientast!

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga nädal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles