OMA TUBA, OMA LUBA ⟩ Teisel pool teleekraani: ja siis saatejuht pööritas silmi nagu: «Õhh, kunas sa ära lähed?»

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tänases saates räägime kõige pühamast kodumasinast: televiisorist. Käsitleme teemat laialt, rääkides oma teleharjumustest ning teisel pool ekraani olemisest.

Televiisor on olemas nii Kristinal, Triinil kui Madisel. Erilised televaatajad ei ole neist keegi, kuid päris ilma ka ei saa. Ilmselt on Madis see, kel telekas kõige rohkem huugab, kuid ta kirjeldab oma televiisorit sõnapaariga «pildiga raadio», sest see on tal taustamüra jaoks.

Arutatakse ka teleteenuste üle ning Kristina lajatab Teliale, et nende pakutav on muutumas jaburalt kalliks. Voogedastusplatvormide tellimused on samuti kõigil, kuid kodumaised tekitavad segadust: mis asi on Inspira või Huub? Kuhu ma vajutama pean, et seda «MasterChefi» näeks?

Kõik kolm eelistavad rahulikku teleprogrammi ning suurejoonelised šõud koos tõsielusarjadega lähevad neist suure kaarega mööda. Triin pakub asenduseks välja oma telekanali idee, mis koosneks peamiselt «Maahommikust», «Prillitoosist», «Osoonist», Briti krimisarjadest ja kõigest, kus meie suur lemmik Eva Luigas üles astub. 

Teisel pool teleekraani on kõik kolm esinenud ning kogemused on olnud erinevad. Saates räägitakse lähemalt, mis läks hästi, mis halvasti ja millise emotsiooniga lahkuti. Lisaks räägitakse poole sõnaga Eurovisiooni lauluvõistlusest, presidendi vastuvõtust, tehnika kasutusjuhenditest ja paljust muust.

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga nädal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles