OMA TUBA, OMA LUBA Palmipuu sõnnikukoormast: tead, see on meil selline romantika

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Aiahooaeg on täies hoos ja just sellest me tänases osas räägime. 

Staaraiapidaja Triin on sel kevadel eriti usinalt aia kallal nokitsenud. Sellest on saanud omamoodi sõltuvus, kuna kõikvõimalikke seemneid, mugulaid ja istikuid on ostetud nii palju, et Madisel ja Kristinal tekib küsimus, kas Triini aias juba ruum otsa ei saa. Lisaks avaldab Triin, kuidas taimedele tasuta rammusat hobusesõnnikut saab.

Triin tunnistab, et uue taseme saavutanud hobi närib rahakotti päris korraliku augu, kuid silmailu olla seda väärt. Pahandab ta aga selle üle, et linnanaaber on kõik üles kaevanud. Ta põrutab, et naaber Simon kaevas ka ta floksid üles ja parem oleks, et sealt varsti miskid imekapsad kasvama hakkaks. «Vaatasin aknast välja ja ta lehvitas mulle minu ema labidaga, ise väga õnnelik,» rääkis Triin.

Madis istutas enda peenrasse peiulilli, et kahjureid peletada.
Madis istutas enda peenrasse peiulilli, et kahjureid peletada. Foto: Erakogu

Madisel algas ka aiahooaeg, kuid seda kordades väiksemas mastaabis. Kokku on mõned ruutmeetrid aiapinda (kolmandik sellest kasvuhoones), mida ta silub ja armastab kogu täiega. Iga päev on vaja minna ja vaadata, mis seal toimub, isegi siis, kui mitte midagi seal teha ei ole. 

Kui soovite meiega oma aiast pilte jagada, siis saab seda teha meiliaadressil kodu@postimees.ee!

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga nädal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles