OMA TUBA, OMA LUBA ⟩ Tööriistadeta elamine on kui saun ilma leilita: ajab asja ära, aga pole ikka päris see

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Täna võtamegi ette oma tööriistakastid ja räägime, mis nende sees on ning mis asjaoludel iga ese sinna sattus.

Kõik kolm soetavad tööriistu enamjaolt vajaduspõhiselt. Iseseisvasse ellu astudes on sul heal juhul üks kruvikeeraja ja tangid, kuid mida aeg edasi, seda enam koguneb vajalikke asju juurde. Kullatud käepidemetega torutangid? Jah, läheb vaja küll! Sedasi ongi kollektsioon kasvanud ja jääb kasvama. 

Lisaks traditsioonilistele tööriistadele, nagu näpitsad, haamer, saag jms, räägib Madis, et talle on asendamatu tööriist hoopistükkis taskunuga. Natukene kotis sorimist ja näitab seda ka teistele. Hädast on see tubli Victorinoxi taskunuga välja aidanud korduvalt ja ilma selleta Madis kodust naljalt ei lahku. Nähtu puges Triinile ilmselt hinge, kuna ta lubas otsemaid poodi minna ning endale ka ühe sellise osta – nii saab ta kõik oma kirved ja saed käekotist välja jätta. 

Kontorissegi on meie tööriistad otsapidi jõudnud. Madise ja Triini ühine töölaud on ilmselt üks maja põnevamaid, kuna alati leiab sealt midagi, mis paneb kukalt kratsima. Näiteks kaunistasid seda lauakest pikalt ekraanide kõrval mootorsaag ja hakklihamasin, sest miks mitte.

Saates tuleb juttu ka legendaarsest ja värskelt oma esimese mõlgi saanud Kassandrast, Kristina üllatusi täis isast ja paljust muust!

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga nädal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles