FÄNNID NÖRDINUD Gordon Ramsay küsib burgeri eest kopsakat hinda

Kodu.postimees.ee
Copy
Gordon Ramsay, 2023. aastal.
Gordon Ramsay, 2023. aastal. Foto: Christian Petersen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP/Scanpix

Telekokk ja mitmete Michelini tärnidega restoranide omanik Gordon Ramsay on fännide meelest oma hinnastamispoliitikaga liiale läinud.

Londonis Harrodsis uue restorani avanud peakokk Gordon Ramsay küsib klientidelt lihtsa burgerieine eest 48,45 naela ehk umbes 56,64 eurot. Eine ei ole midagi erilist, sisaldades vaid üht burgerit ja käputäit friikartuleid. Burger üksi on juunikuu eripakkumine ja maksab 35 naela. Võrdluseks: McDonald'sis maksab Big Maci eine vaid 6,29 naela ehk 42,16 naela vähem.

«Esimene Gordon Ramsay burgerirestoran väljaspool Las Vegast on maandunud Knightsbridge'is. Michelini tärniga pärjatud peakoka burger pole kindlasti nagu iga teine burger: avasta Ameerika-päraseid maitseid, ilma et peaksid kohvri pakkima,» seisab Ramsay uue burgerirestorani kodulehel.

Loe ka seda: PROOVI KA 〉 Gordon Ramsay kiidab põhjanaabrite hittretsepti

The Mirror kirjutab, et teistes Ramsay restoranides jääb burgeri hinnaklass 27,50 naela ehk 32 euro kanti. Burgeri kõrge hind tuleb seejuures üllatusena ka mitmetele staarkoka fännidele.

«35 naela ühe burgeri eest? Ärge tehke palun nalja,» säutsus üks nördinud fänn Twitteris. Ka mitmed teised kliendid ei suutnud keelt hammaste taga hoida.«Näeb toores välja,» kirjutas järgmine meelehärmi tundev fänn. «Ma loodan, et vähemalt burgeri maitse on paranenud,» avaldas üks lootust.

Loe ka: Gordon Ramsay jagab kirjutamata kokandusreeglit, millest ka profid üle astuvad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles