OMA TUBA, OMA LUBA Ühistranspordi vanamutimaffia: elusalt sa siit ei välju!

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Raul Mee/Postimees Grupp

On aeg! On aeg pakkida kotid ning minna kauaoodatud suvevaheajale. Enne veel, kui pillid päriselt kotti paneme, jagame teiega oma hiljutisi seiklusi ja avastusi peenramaal.

Suvi on üks ütlemata tore aeg, ainult et aega jääb järjest vähemaks. Ainult mölla, istuta, kasta ja rohi. Veel enne, kui suveks seljakotid selga heidame ja lõplikult aiamaale kolime, jagavad Palmi ja Madis oma hiljutisi seiklusi nii siin kui mujal.

Palmil oli õnne Montenegrot avastamas käia, Madis seevastu käis kiirkorras üle lahe ning kaes põhjanaabrite lennujaama üle. Madis avastas, et soomlastel on tavatu äädikavaimustus, millega nad kõiki oma roogasid rikuvad. Lisaks avanes tal võimalus puhata jalga Finnairi esimese klassi istmel. Kui palju sa siin elus ikka esimeses klassis lendad? Samuti trehvas ta korilaseksperdiga, kellega vahetati kasulikke teadmisi ja nippe.

Palmi lend paraku nii meeleolukalt ei kulgenud. Tema lennu rikkus lühikese süütenööriga naisterahvas, kes ei tundnud ka kõige elementaarsemaid viisakusreegleid.

Suvi ning lõputu töö ja vaev käivad käsikäes. Palmi on hädas aiamaal toimetavate muttidega, samal ajal kui Madis üritab tuvastada tundmatuks jääda soovinud urulooma, kes ta peenrakaste uudistamas käib. 

Aitäh, armsad kuulajad, et olite koos meiega. Näeme-kuuleme taas sügisel!

Senikaua võite meie eelmistele episoodidele ringi peale teha ja neid ka oma sõpradele-tuttavatele soovitada. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles