JÄME PROHMAKAS Airbnb öömaja broneerinud mehele avanes kohapeal uskumatu vaatepilt

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Suurbritannias puhkust planeerinud Ameerika mehe üllatus oli suur, kui ta viimaks oma broneeritud öömaja nägi.

«See tunne, kui sa jõuad oma Airbnb korterisse ja avastad, et terve ruum on põhimõtteliselt lihtsalt üks suur vannituba, mille omanik on voodiga sisustanud,» kirjutas California ülikooli professor David Holz oma Twitteri säutsus. 

Londonis öömaja otsinud Holz tunnistab tagantjärele, et aimas juba broneerimisel midagi halba, ent ei lasknud end tol hetkel muremõtetest segada. Kuulutusel puudusid nimelt arvustused ja varasemate ööbijate tagasiside, vahendab Jam Press.

Holz otsustas selle seiga tähelepanuta jätta ning sai Suurbritanniasse jõudes karmi reaalsuskontrolli. Öömaja eest korraliku raha välja käinud mees avastas, et ööbib vannitoas.

Loe ka: PILTUUDIS 〉 Kämping korteris? Airbnb pakkumine ei ole päris see, mida ühelt öömajalt ootaks

Tõepoolest, kuulutusele lisatud piltidelt nähtub selgelt, et toas olev voodi on vaid mõnekümne sentimeetri kaugusel WC-potist, mida omakorda eraldab üks õhuke klaaspaneel. Dušikabiin ja kraanikauss jäävad voodist paremat kätt.

New York Posti arupärimise peale vastas Airbnb esindaja järgmist: «Meie klienditeeninduse meeskond hoiab härra Holziga ühendust, et pakkuda talle kõikvõimalikku tuge. Paneme klientidele südamele, et nad kontrolliksid öömaja broneerides nii selle kirjeldust kui pilte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles