TASKUD TÜHJAD? Harry ja Meghan peavad koomale tõmbama

Kodu.postimees.ee
Copy
Harry ja Meghan 2021. aasta septembris.
Harry ja Meghan 2021. aasta septembris. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Scanpix

Meghan Markle ja prints Harry võivad olla sunnitud oma avarast Montecito häärberist välja kolima.

Kuna prints Harry ja Meghan Markle'i Spotify tehing kukkus õnnetul kombel läbi, jääb pere ilma väga suurest sissetulekust, mis mõjutab ühtlasi nende majapidamist. Mirrori andmetel on paaril kaelas 9,5-miljoniline (8,46 miljoni eurone) kodulaen, mille tagasi maksmine võib osutuda keeruliseks. 

Paar loobus 2020. aastal sidemetest Suurbritannia kuningakojaga ja on sestpeale elanud vaikset ning tagasihoidlikku pereelu Californias. Siseringi kuuluv allikas teatas ajakirjale Closer, et nüüd, mil nende tehing Spotifyga on ootamatult lõppenud, seisavad Harry ja Meghan silmitsi «süvenevate äriraskustega».

Ta lisas, et paar peab kõvasti tööd tegema, et oma kaubamärki päästa, kuna olukord paistab juba praegu pehmelt öeldes nutune. Pere praegust elustiili arvestades tuleb neil leida kas uus elatusallikas või kärpida oma kulutusi, kuna ainuüksi mõte kolimisest väiksemale pinnale pidavat paari kurvastama. 

Loe ka: AMETLIK 〉 Harry ja Meghan pakkisid kohvrid ja tagastasid kuningale Suurbritannia kodu võtmed

Harry ja Meghani kodu on hiigelsuur villa Montecito-nimelises asulas. Tegemist pole ei linna ega ametliku asulaga, USAs tuntakse sellised kohti registreerimata kogukondadena. Igatahes asub see Los Angelese linnast loodes, Santa Barbara linna külje all. Naabruskond on koduks veel sellistele suurtele staaridele nagu Oprah, Ellen DeGeneres ja Gwyneth Paltrow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles