VAATA, KUHU Bolt Food laieneb järgmisesse väikelinna! (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Bolt Food kullerid tegutsemas Tallinna kesklinnas. Pilt on illustreeriv.
Bolt Food kullerid tegutsemas Tallinna kesklinnas. Pilt on illustreeriv. Foto: Taavi Sepp/Postimees Grupp

Bolt käivitas täna Rakveres toidu tellimise teenuse Bolt Food, mis võimaldab rakenduse abil tellida süüa restoranidest ja toidukauplustest.

Bolt Foodi kaudu on peagi võimalik tellida süüa paarikümnest restoranist ja nende seas on Selver, Olerex ja Circle K, kes on saadaval vaid Bolt Foodis. «Oleme kutsunud meie platvormile palju restorane ja poode, et pakkuda Rakvere klientidele mitmekülgseid toiduelamusi. Meie juurest leiab toitlustajaid, keda teistelt platvormidelt ei leia, samuti on meie piirkond rakveres märgatavalt laiem ja nii saame pakkuda klientidele midagi erilist,» sõnas Bolt Foodi juht Jaagup Jalakas.

«Meie fookus Rakveres on toetada kohalikku ettevõtlust ja pakkuda võimalust kullerina sissetulekut teenida. Soovime pakkuda kohalikele restoranidele platvormi, et jõuda rohkemate klientideni, aidates neil tihedas konkurentsis edukalt tegutseda,» ütles Jalakas.

Rakveres on Bolt Foodi rakenduse kaudu võimalik tellida süüa Rakvere linnas või kuni 15 kilomeetri raadiuses. Toidu tellimiseks tuleb telefoni laadida Bolt Food rakendus, kust näeb valikus olevaid restorane ja nende menüüd. Enne tellimuse kinnitamist näitab rakendus tellimuse hinda ja eeldatavat kojutoomise aega. Tellimuse kohaletoimetamise baashind on 1,9 eurot.

Vaata ka: SÕIDA SEENELE 〉 Osale Postimees Kodu hoidistekonkursil ja võida väärt auhindu!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles