Wolt tõstab panuseid ja laieneb pealinna lähivaldadesse

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Toidukullerteenust pakkuval ettevõttel on rõõmu-uudised Tallinna lähivaldade elanikele.

Tehnoloogiaettevõte Wolt algatas tänasest teenuse Sauel ja Sakus, mis võimaldab sealsetel inimestel mobiilirakenduse abil toitu ja kaupu tellida. «Harjumaal oleme algusest peale toimetanud eelkõige just Tallinnas. Seega usun, et siinse piirkonna inimesed on oodanud meie teenuse laienemist veelgi nii ostude tegemise, ettevõtluse toetamise kui ka võimaluse poolest töötada kullerpartnerina,» ütles Wolti Baltikumi ajutine juht Mantas Lomsargis.

Harjumaa piirkonnas lisandus Tallinnas tänavu aprillis võimalus teha tellimusi ööpäev läbi. «Oleme juba ammu täheldanud, et meie äri ei sõltu enam kellaajast ja tööd on ka öötundidel, mida paljud kullerid on valmis ka tegema,» märkis Lomsargis.

Loe ka: KÕIK ON VÕIMALIK 〉 Kulleriametit pidav Heleri ostis ja remondib teenitud rahaga kodu

Saku ja Saue puhul on vara kõiki partnereid välja hõigata, sest läbirääkimised veel kestavad. «Küll aga laieneme täna juba selliselt, et jaekauplejate osakaal on platvormil suurem kui restoranide ja kohvikute,» rääkis Lomsargis ja mainis ühe nimena Alexela tanklapoodi.

Toidukohtadest jõuavad platvormile näiteks Saku Pizzapoiss ja Cravi kohvik Sakus. Saue kohtadest saab nimetada New York Pizza Saue, Tammevana Kohviku ja Peetri Pizza.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles