:format(webp)/nginx/o/2024/03/26/15967282t1hb0f4.jpg)
Kodumaine Nõo Lihatööstus toob grillihooajaks turule mitu uut toodet, millesugust pole varem Eestis tehtud. Lisaks lõpetab ettevõte keskkonna säästmise nimel šašlõki pakendamise ämbritesse.
Kodumaine Nõo Lihatööstus toob grillihooajaks turule mitu uut toodet, millesugust pole varem Eestis tehtud. Lisaks lõpetab ettevõte keskkonna säästmise nimel šašlõki pakendamise ämbritesse.
«Oleme investeerinud ning panustanud väga palju uude tehnoloogiasse ja arendusse, mille tulemusel sündisid nüüd täiesti uudsed grilltooted. Samas tugineme endiselt lihatoodete loomisel oma traditsioonidele. Seetõttu lõikame šašlõki õige suurusega tükkideks käsitsi, kõik marinaadid valmivad käsitööna, grillvorstid on suitsutatud üksnes lepalaastuga, kasutame toodetes ainult kvaliteetset liha ning lähtume retseptides eestlaste lemmikmaitsetest,» ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.