Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lihatööstuse juhi sõnul tõuseb tänavusel grillihooajal troonile just see

Copy
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul investeerisid nad selleks hooajaks väga palju uude tehnoloogiasse ja arendusse, mille tulemusel sündisid nüüd täiesti uudsed grilltooted.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul investeerisid nad selleks hooajaks väga palju uude tehnoloogiasse ja arendusse, mille tulemusel sündisid nüüd täiesti uudsed grilltooted. Foto: Vallo Kruuser

Kodumaine Nõo Lihatööstus toob grillihooajaks turule mitu uut toodet, millesugust pole varem Eestis tehtud. Lisaks lõpetab ettevõte keskkonna säästmise nimel šašlõki pakendamise ämbritesse.

«Oleme investeerinud ning panustanud väga palju uude tehnoloogiasse ja arendusse, mille tulemusel sündisid nüüd täiesti uudsed grilltooted. Samas tugineme endiselt lihatoodete loomisel oma traditsioonidele. Seetõttu lõikame šašlõki õige suurusega tükkideks käsitsi, kõik marinaadid valmivad käsitööna, grillvorstid on suitsutatud üksnes lepalaastuga, kasutame toodetes ainult kvaliteetset liha ning lähtume retseptides eestlaste lemmikmaitsetest,» ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Koostöös BBQ Symphony ja Fitlapiga arendas Nõo Lihatööstus selleks grillihooajaks kolm tootesuunda: Euroopa parimate grillmeistrite sari, Fitlap toodete sari ja Nõo uued ja vanad lemmikud. Kokku on selle hooaja valikus 20 uudistoodet.

Tagasi üles