:format(webp)/nginx/o/2024/08/23/16308556t1h5c7a.jpg)
Võist on viimasel ajal saanud tõeline defitsiitkaup. Võikriisi ajastus on üsna kehv, kuna just praegu on kukeseentest paras uputus ning neist imemaitsva kastme valmistamine võib võipuuduse tõttu ära jääda. Kuidas veel kukeseeni nautida?
Võist on viimasel ajal saanud tõeline defitsiitkaup. Võikriisi ajastus on üsna kehv, kuna just praegu on kukeseentest paras uputus ning neist imemaitsva kastme valmistamine võib võipuuduse tõttu ära jääda. Kuidas veel kukeseeni nautida?
Kukeseenekaste on mõistagi väga maitsev ja rammus, kuid kukeseeni saab ka väga hästi marineerida. Soome tippkokal Sami Tallbergil on just üks selline retsept välja pakkuda!
Järgmised kogused on piisavad ühe pooleliitrise purgi täitmiseks.
Vaja läheb:
Tee nii: