Tee ise: eralda sarnased võtmed lõbusa disaini abil

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünelakiga võõbatud võtmed.
Küünelakiga võõbatud võtmed. Foto: Uuelootuse.com

Kas oled kodu või kontori ukse taga väliselt täiesti ühesuguseid võtmeid üksteise järel lukuauku pistnud ja katsetanud, milline neist lõpuks õigeks osutub? Siis kulub üks lõbus võtmedisain sulle just marjaks ära.

Igal juhul on sellise probleemiga rinda pistma pidanud Uuelootuse blogija, kes probleemile lihtsa lahenduse leidis ja võtmepead üle võõpas. «Selleks puhuks sobisid täpselt need sahtlipõhjas igavuses vedelevad küünelakid, millega tõenäoliselt sai kunagi pubekaküüsi lakitud (kollane on muidugi siiamaani tore!) ja mis nüüd leiavad kasutust mõnel praktilisemal viisil, nagu näha – ukserahu nimel!»  ütleb Uuelootuse isetegija. 
Ja ega siin muud kunsti polegi: vali meelepärased lakid välja, mõtle, missugune värv missuguse ukse võtmega sobib, ja asu võtmepäid üle käima. Sedasi saad värvikireva võtmekimbu, mida suisa lust vaadata. 

Allikas: www.uuelootuse.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles