Eduka kinnisvaramaakleri kaheksa tunnust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja, kinnisvara.
Maja, kinnisvara. Foto: SCANPIX

Kui sind esindab kinnisvaramaakler, kes vastab alltoodud Business Insideri tunnusjoontele, võid olla kindel, et tegemist on eduka oma ala profiga ning loota tehingu õnnestumist.

1. Ta tunneb piirkonda

On väga tähtis, et maakler tunneks hästi piirkonda, kus ta kinnisvara müüb - parem usalda inimest, kes spetsialiseerunud kinnisvara müügile teatud piirkonnas. Kui maakler seal ühtki kinnisvaraobjekti veel müünud pole, tähendab see, et ta paika ka eriti hästi ei tunne, ei tea selle eripärasid ning sul ei pruugi tast palju kasu olla.

2. Ta on organiseeritud ja pöörab tähelepanu detailidele

Esimesest kohtumisest alates oled tähele pannud, et tema asjaajamine on laitmatu, ta tunneb turgu ning pöörab tähelepanu pisiasjadele - arvestab sinu soove ja märkusi. Taoline maakler on eriti abiks raskesti müüdava kinnisvara puhul, sest aitab välja otsida objejti plusspunktid, mille peale müüja võib-olla ei tulekski.

3. Tal on palju kontakte

Edukal maakleril on võimalikud huvilised piirkonna ja müüki pandava kinnisvara vastu olemas juba esimesel kohtumisel. Nad teevad koostööd ka teiste maakleritega, leidmaks võimalikult palju huvilisi.

4. Ta on viisakas ja hea suhtleja, ent piisavalt jõuline

Edukas maakler on suurepärane suhtleja, ta suudab äratada ostjas huvi ning seda hoida. Ta jätab igale ostjale hea mulje, ent on ka piisavalt enesekindel ja jõuline, et sinu kinnisvara turu parimate hulka trügida.

5. Ta on visa

Edukas maakler uurib potentsiaalsete ostjate käest tagasisidet, mitte ei löö pärast kinnisvara näitamist tuimalt käega.

6. Tal on piisavalt tehnoloogiaalaseid teadmisi

Edukas maakler on kursis kõigi võimalustega, mida uusim tehnoloogia kinnisvaramüügiks pakub. Tema suur kontaktide hulk sotsiaalvõrgustikes võib samuti müügile kaasa aidata.

7. Ta on aus

Müüja vajab ausat maaklerit, kes räägiks talle asjadest nii nagu need on - kõigest, mis puudutab nii müüdava kinnisvara hinda kui ka müügiks kuluvat aega.

8. Ta on töökas

Edukas maakler ei oota ostjat käsipõsakil justkui magav kass suhu jooksvat hiirt, vaid töötab usinalt sinu kinnisvara müügi nimel just nii, nagu oleks see tema kõige tähtsam objekt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles