Oma laisa loomuga arvesta juba remondi käigus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riiulid on omal kohal siis, kui armastad tolmupühkimist.
Riiulid on omal kohal siis, kui armastad tolmupühkimist. Foto: SCANPIX

Kui oled üks neist, kes unistab võimalusest enam mitte kunagi koristada, siis unista edasi. Kui tahad aga, et koristamist oleks tulevikus nii vähe kui võimalik, talita järgmise remondi ajal alljärgnevate punktide järgi ja hoiad koristamisaega kõvasti kokku.

Esik
Olgu see ükskõik kui väike – see peab olemas olema, kui tahad, et koristamisele kuluv aeg märkimisväärselt lüheneks. See pisike üleminekuruum hoiab, eriti juhul, kui on varustatud korraliku porivaibaga, kinni arvestataval hulgal sodi, mis muidu elamisse laiali vajub.

Mustad vuugivahed
Peame silmas musta värvi, mitte mustust, eks ole. Must peidab väga hästi igasugu sodi, mis vuugivahedesse kogunema kipub. See ei tähenda, et neid kunagi puhastada tuleks – sedasi kisuks ju rõvedaks – aga märksa harvemini kui valgete vuukide puhul võid seda teha küll.

Kapid, mitte riiulid
Riiulid, eriti köögis ja ülemiste seinakappide asemel, on kahtlemata väga trendikad, aga kui kipud olema üks laiskade partei esindajaid, pole need sinu koju mõeldud. Riiulid eeldavad armastust tolmuvõtmise vastu ja kui see pole üks sinu meelistöödest, eelista kappe.

Unusta roostevaba teras
Esiteks on see trend hääbumas ja kõik kodus ei peagi enam metalselt läikima. Teiseks pole mingi üllatus, et need koguvad kohutaval kombel näpujälgi ja muid plekke, mida pidevalt maha nühkima peab. Seega eelista muid viimistlusi.

Laeni köögikapid
Esmapilgul ehk harjumatu, aga väga palju lisaruumi pakkuv praktiline lahendus, kui sulle ei meeldi kapipealsetelt alatasa tolmu pühkida.  

Allikas: www.apartmenttherapy.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles