Fotod: kas sellest majast saab perekond Obama uus kodu?

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Real estate circles buzzed Wednesday, May 25, 2016, over reports that President Barack Obama and first lady Michelle Obama have decided to lease this nine-bedroom mansion in one of Washington
Real estate circles buzzed Wednesday, May 25, 2016, over reports that President Barack Obama and first lady Michelle Obama have decided to lease this nine-bedroom mansion in one of Washington Foto: Andrew Harnik/AP

Kui Barack Obama valitsusaeg läbi saab, kuhu võiks pere siis kolida? New York Times pakub võimaliku uue koduna välja üheksa magamistoaga maja Washingtoni esinduslikus Kalorama linnajaos.

Foto: Andrew Harnik/AP

Kodu, mille väärtust hindab kinnisvaraportaal Zillow kuuele miljonile dollarile ning mille kuuüür küünib 22 000 dollarini, kuulub Bill Clintoni endisele pressinõunikule Joe Lockhartile.

Foto: Andrew Harnik/AP

Vaadates paari aasta tagust müügikuulutust on New York Timesi hinnangul tegemist luksusliku koduga: suured ruumid, hinnalised puitpõrandad ja marmor, ei puudu ka oma aed terrassiga. Valge Maja pole kolimisplaanide kohta kommentaare jaganud, niisamuti on kidakeelne hoone omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles