Pere annab oma kodu tasuta uuele omanikule, asja juures on aga üks konks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võtmed.
Võtmed. Foto: SCANPIX

Päris tasuta lõunaid mõistagi pole olemas, aga see pakkumine on siiski nii hea, et paljud ei suuda uskuda, et see on tõesti tõsi.

Nimelt annab üks USA Põhja-Carolina pere aastakümneid neile kuulunud maja ära täiesti tasuta, tingimuseks on vaid, et uus omanik võtab ehitise koost lahti ja transpordib selle uude asukohta, vahendab Country Living.

Majaomanik Bonnie Cuester, kelle perele hoone enam kui 70 aastat kuulunud on, tuli nutikale lahendusele pärast seda, kui selgus, et kõik piirkonna majad lähevad lammutamisele, et teha ruumi kinnisvaraarendaja plaanidele. Omanik, kellele on äärmiselt oluline, et tema armas lapsepõlvekodu tervikuna säiliks, mõistis, et müüa maja, mis ostjal pärast tehingut ka minema kolida tuleb, on üsna võimatu. Seega pakub ta seda tasuta.

Bonnie tunnistab, et ei talu mõtet, et maja lihtsalt lammutatakse. Ta kolis oma perega sinna 1946. aastal, olles ise kõigest kolmeaastane. Terve tema elu on möödunud ses majas, mis oli omal ajal piirkonna üks esimesi, ja naine soovib kogu hingest, et talle armas maja ikka püsima jääks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles