Tippkokk Jamie Oliver tegi kodu ümber ehitades ränga möödapaneku

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver
Jamie Oliver Foto: SCANPIX

Tippkokk Jamie Oliver tegi oma Londonis asuvat kümne magamistoaga kodu ümber kavandades ränga vea, mis takistab tal maja müümast. 

Eelmisel kümendil Londoni mainekasse Primrose Hilli piirkonda kaks kõrvutiasetsevat maja ostnud ja need üheks kokku ehitada lasknud tippkokk on nüüd hädas: pere on juba maale ostetud majja kolinud ning 14 miljoni euroga müügis olev Londoni-kodu hoiab raha lihtsalt kinni, sest keegi ei tunne hiiglasliku majalahmaka vastu huvi, vahendab Daily Mail.

Omal ajal kulutas Oliver maja ümberehitusele terve varanduse ja oli veendunud, et leiab kinnisvarale kiirelt uue huvilise. Kümme magamistuba, kuus vannituba ja kolm kööki pole aga midagi, mida oleks lihtne maha müüa. Nüüd on kokk võtnud nõuks taastada esialgse olukorra ja jagada kaks kõrvutiasetsevat maja jälle eraldi kodudeks lootuses, et sel moel neile ikka ostja leidub. 

See tähendab aga täiendavaid investeeringuid. Mis hinnaga majad lõpuks müüki võiksid minna, pole praegu teada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles