Abielupaar ehitas endale vanast prügikonteinerist õdusa elamise

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügikonteiner. Pilt on illustratiivne.
Prügikonteiner. Pilt on illustratiivne. Foto: www.flickr.com

Kui on viitsimist ja oskusi, saab ehitada muljetavaldavaid asju ka üsna ebatavaliste vahenditega. Suurepäraseks näiteks on see vahva suvekodu. 

USAst pärit Jamie ja Brad Bigelow ostsid endale vana prügikonteineri pisut teistsuguse eesmärgiga – selle asemel, et sinna prügi panna, ehitasid nad endale sellest hoopis maja, vahendab Apartment Therapy.

Kuna perekond veedab Florence'i nimelises linnas tihti aega, otsustasid nad sinna lõpuks pisikese elamise ehitada. Selle asemel, et ehitada maja aga traditsioonilistest materjalidest, tahtsid nad katsetada midagi uut. Kuna Bradi töövaldkonnaks on ehitus, otsustatigi katsetada prügikonteinerist maja ehitamist. 

Maja ehitamiseks ja sisustamiseks kulus paaril umbes 13 000 dollarit. Võttes arvesse seda, kui hubane ja mõnus maja välja näeb, on tegu siiski üsna väikese rahasummaga. Esmapilgul on tegu justkui tavalise puumajaga. 

Paari sõnul on neil kavas juba ka järgmine väljakutse  –  bussi ümberehitamine koduks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles