Fotod: kas sina suudaksid nii elada?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: fantasticfrank.se

Inimesed rajavad kodusid järjest võimatumatesse kohtadesse, kus pealtnäha nagu sugugi elada ei tahaks. Kuidas meeldiks näiteks selline kodu?

Sisekujundus on selles Stockholmi kodus muidugi esmaklassiline ja sellele pole midagi ette heita. Küsimusi tekitab hoopis korteri suurus või täpsemalt selle puudumine: ruumi on siin kõigest 18 ruutmeetrit. 

Foto: fantasticfrank.se

Ühte tillukesse tuppa on korraga mahutatud  elutuba, köök ja magamistuba. Eraldi ruumis asub vaid vannituba. 

Foto: fantasticfrank.se

Suurlinnade tõusvad kinnisvarahinnad sunnivad linna elama jääda soovivaid inimesi järjest enam soetama tillukesi kodusid, mis siis võimalikult meelepäraselt kujundatakse, et ruumipuudust ilusa interjööriga kompenseerida. 

Foto: fantasticfrank.se

Kui sul oleks valida, kas eelistaksid sellist tillukest kodu linnas või koliksid pigem linnast eemale, aga siiski suuremale pinnale? 

Foto: fantasticfrank.se

Oled ise samuti mõne väikese ruumi nutikalt ja mitmeotstarbeliselt kujundanud? Saada meile fotosid aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee või postita meie Facebooki-lehe kommentaaridesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles