Fotod: noore inimese nutikate lahendustega kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tinyhouse Baluchon

Noorel inimesel pole vaja palju, et elu oleks ilus. See kodu vastab kahtlemata kõigile veel suurte kohustusteta noorele inimesele, kes hindab nutikaid lahendusi ega vaja väga suurt pinda.

Prantsuse minimajade tootja Baluchon on toonud turule eriti julgete sisekujunduslahendustega kodu, mis erineb tublisti nendest minikodudest, mida oleme harjunud nägema. 

Kui tavaliselt on minikodu puhul pandud rõhku lihtsalt sellele, et kõik vajalik ära mahuks, siis see elamine on sama suure tähelepanu pööranud põnevatele ja nutikatele disainerlahendustele, mis teevad kodu eriti mugavaks ja hubaseks.

Foto: Tinyhouse Baluchon

Magamine on, nagu ikka, korraldatud  katusealuses, kuid erinevalt tüüpilistest minikodudest on siin kohe arvestatud võimalusega, et mõni külaline võib soovida ööbima jääda. Selleks puhuks saab elutoa diivani asemele rajada mõnusa magamisnurga. 

Foto: Tinyhouse Baluchon
Foto: Tinyhouse Baluchon

Tualett on majas lahendatud küll kuivkäimlana, kuid olemas on veega dušinurk.

Foto: Tinyhouse Baluchon

Vaata rohkem fotosid SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles