Mees otsib korterikaaslast väga kummalistel tingimustel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üürikodu.
Üürikodu. Foto: VidaPress

Igal koduomanikul on mõistagi õigus kehtestada üürnikule sellised tingimused nagu soovib, kuid mõnikord suudavad üüripindade pakkujad oma kuulutustega siiski imestusest kulmu kergitama panna.

Nii näiteks, vahendab Daily Mail, pakub Suurbritannias oma kodust ühte tuba üürile mees, kellel on üürnikule järgnevad nõudmised: 

«Üürnik peab olema naine, kes oskab võitluskunste. Naine peab olema naiselik ja armas, kuid täielik badass, kui teda provotseeritakse. Pead juhinduma loogikast, mitte emotsioonidest. Sul peab olema päris töö, kodukontor on välistatud. Sul ei tohi olla isikliku elu draamasid, lapsi ja suhteid, mis hakkaksid minu elu segama. Neitsi ja Veevalaja tähtkujust inimestel pole mõtet tülitada: ma olen Kalad ja me ei sobi absoluutselt kokku,» seisab kuulutuse peamistes nõudmistes. 

Lisaks eeldab korteriomanik, et naine, kes tema juurde kolib, ei kasuta kangeid illegaalseid narkootikume ega ole kriminaalkorras karistatud.

Kuulutuse autori sõnade kohaselt elab tema korteris veel teisigi üürnikke. Üürniku näol, kinnitab mees, ei ole kindlasti tegemist millegi enama kui lihtsalt üürnikuga – mingeid suhteid ta enda sõnul naisega ei oota. Milleks on vajalik võitluskunstide oskus ja provotseerimisele reageerimine, kuulutusest ei selgu.

Kas sina julgeksid sellise kuulutuse peale reageerida ja tahaksid säärase korteriomanikuga elamist jagada? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles