Üle kolme aasta oma korterit vaatama pääsenud üürileandja sai šoki

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räämas korter.
Räämas korter. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Üürileandja, kel polnud õnnestunud kolm aastat oma kinnisvara vaatama pääseda, sai šoki, kui ta lõpuks taas oma valdustesse siseneda sai.

Üürileandjat, kes polnud kolm aastat oma kinnisvara üle vaatama pääsenud, tabas šokk, kui tal lõpuks majja siseneda õnnstus: see oli otsast otsani prügi, mädaneva toidu ja surnud ning elavate hiirtega täidetud, vahendab Daily Mail.

Leslie Ann Franklin ostis 18. sajandist pärit korteri kolm aastat tagasi. Kinnisvara soetamise hetkel elas seal sees üüriline, kellel oli pikaajaline leping. Seetõttu sai Franklin kinnisvara ka küllalt soodsalt kätte. 

Pensionärist Franklin oli oma üürniku tervise pärast pidevalt mures, sest 61-aastane naine oli ilmselgelt halvas seisus. Lõpuks üürnik surigi, kuid seadus keelas Franklinil endiselt talle kuuluva korteri uksest sisse astuda. Lõpuks tuli naisel kohtu kaudu vastav luba saada. 

Kui naisel lõpuks seaduslik võimalus avanes, sai ta elamisse sisenedes šoki: teda ootas ees kohutav läbu. Kogu elamine oli täidetud prügi, mädaneva toidu ja hiirtega. Suures koguses mädanevat toitu oli kuhjatud diivani taha. 

«See oli kohutav. Me ei oodanud midagi sellist. Tegemist on imelise väikese ajaloolise koduga, mida see, mis siin toimunud on, pöördumatult kahjustas,» rääkis rabatud naine uudistekanalile Channel 4. Naise sõnul ulatusid prügikottide kuhjad elamises kohati lae alla. 

Koristustööde käigus avastas naine ühes abilistega mitmeid hiirepesi ja surnud hiiri ning rotte.

Tõenäoliselt kõige kummalisem pilt avanes siiski vannitoas: keset kogu seda kohutavat segadust oli vannituba maast laeni täidetud uhiuute brändijalanõudega. «Neid oli seal kümneid paare, kõik täiesti uued, kandmata. Annetasime need heategevusele,» rääkis Franklin.

Elamise põhikonstruktsioonid on tänu seal valitsenud niiskusele nii kehvas seisus, et pole kindel, mis sellest edasi saab. 

Üürnik, kellele kogu see jubedus kuulus, oli korteris elanud 34 aastat.

Vaata fotosid SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles