Ameerikas joostakse tormi alla euro maksvale eramule

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja Oklahomas.
Maja Oklahomas. Foto: redfin.com

Ameerikast pärit abielupaar on ookeanitaguse kinnisvaraturu korralikult proovile pannud, paisates oma maja tühipalja 83 eurosendi eest müüki. 

Oklahomast pärit Dan ja Sharla Bradley panid ülemöödunud reedel oma ligi 371-ruutmeetrise maja müüki. Bradleyde pere määras oksjoni alghinnaks tühise dollari ehk veidi vähem kui 85 eurosenti.

Eramu müügihinna osas tõsises kimbatuses olnud abielupaar valis nõnda madala alghinna soovist tähelepanu koguda, vahendab nypost.com. Neljast magamistoast ja neljast vannitoast koosnev maja on seda vahendava maakleri Ryan Hukilli sõnul seevastu ookeanitaguse kinnisvaraturu korralikult kihama pannud. 

Maja Oklahomas.
Maja Oklahomas. Foto: redfin.com

«Madal müügihind on tekitanud väikestviisi tormilaine ning toonud ühes sellega ka väga palju reklaami majale endale,» märkis Hukill. Lõputuna näivad hinnapakkumised ja infopäringud on kahtlemata maja aktsiad tõstnud, ent uusi omanikke silmapiiri tagant paraku veel ei paista.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles