Kinnisvaraoksjonil huupi pakutud summa tagas edu

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja Austraalias.
Maja Austraalias. Foto: realestate.com.au

Austraalias kinnisvaraoksjonile registreerinud kahest huvilisest osutus edukaimaks suvalise pakkumise teinud ostjad.

Kinnisvaraoksjonil suvalise pakkumise teinud huvilised on ilmselt õnnetähe all sündinud. Kahe perekonna vahelise kinnisvaraheitluse võitis üsna ebatavalist summat pakkunud pere.

Kinnisvara vahendanud maakleri James Eydeni sõnul ei saanud maja omanik oksjonil kohal viibida, vahendab realestate.com.au. Omanik andis maaklerile juhtnöörid kätte ning avaldas ka summa, mille eest ta on nõus kinnisvarast loobuma. 

Maja Austraalias.
Maja Austraalias. Foto: realestate.com.au

See maagiline number oli 2 miljonit Austraalia dollarit ehk veidi üle 1,3 miljoni euro. Maja endale skoorinud huvilised olid aga päev enne oksjonit teinud pakkumise suuruses 2 005 027 Austraalia dollarit, millest oli piisav, et konkurente edastada.

Ostjatelt hiljem tagasisidet pärinud Eyden märgib, et huviliste pakkumine oli olnud juhuslik. Ühest juhuslikust liigutusest aga piisas, et maja endale saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles