Galerii: Kakumäe rannarajoonis on müüa Eesti mõistes üsna silmapaistev eramu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kakumäe rannarajoonis ootab uut omanikku maja, millele võrdväärset meie riigi piirides tuleb ilmselt tikutulega taga otsida.

Valgusküllane ja suursuguse sisekujundusega Kakumäe kodu on kahtlemata üks miljonist. Kvaliteetsete materjalide toel kerkinud eramus on aukohal kvaliteet ja igikestvad lahendused. Paljud esemed ja nüansid on muuseas eritellimustööna valminud. Modernse välisilme ja läbimõeldud planeeringuga paariselamu autoriks on tunnustatud Eesti arhitektuuribüroo. 

Eramu suure klaaspinnaga aknad võimaldavad nautida ümbritsevat loodust igal aastaajal – suvel sinist taevast, muru rohelust ja talvel igihaljast elupuuhekki. Aiailu krooniks on sealjuures üks haruldane, siniste käbidega korea nulg ja imekaunis saksa kuusk.

Maja läbis viimase uuenduskuuri aastal 2017. E-energiamärgisega hoones jäävad kommunaalkulud talveperioodil 220 euro kanti, kuumadel suvekuudel aga 80 euro piirimaile. ​Valdav osa fotodel olevast sisustusest ja lahendustest on juba hinna sees, seega on maja juba praegu sissekolimiseks valmis. Uuri huvi korral SIIT veidi lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles