Kolm nippi, mis tagavad suurepärase ööune

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Kui uni ei taha õhtuti hästi tulla, võib põhjus peituda selles, kuidas su magamistuba sisustatud on. Siin on kolm nippi, mida kindlasti meeles tasuks pidada.

Portaal House Beautiful jagab soovitusi, mida unesõbraliku magamistoa sisustamisel kindlasti silmas tuleks pidada.

Vaid hädavajalik

Magamistoas peaks olema esindatud vaid see, mida tõesti vajad. Seal ei tohiks hoida ülearust kola, esemeid, mida enam ei kasutata või millel pole lihtsalt paremat kohta. Viimaste jaoks pole ka magamistuba kindlasti õige koht: kui sul neid esemeid kuhugi panna pole, pole neid ilmselt ka vaja.

Magamistoas peaks valitsema puhtus ja minimalism, seal peaks olema kohta ainult esemetel, mis magamistoa kasutajatele tähtsad on.

Lähene praktiliselt

Voodit ja kõige muud magamistoas leiduvat peaks olema mugav kasutada. Voodi peaks olema paraja kõrgusega, voodi kõrval peaks igal voodi kasutajal olema oma öökapp. Kui oled harjunud voodis lugema, peaks kindlasti olema kasutada mõnus lugemislamp.

Ära unusta peatsit

Ühel heal ja mugaval voodil on kindlasti peats. See teeb voodist hubase paiga, mida ilma kuidagi ei saavuta. Peatsi võib ka ise meisterdada, Pinterest pakub hulganisti lahedaid ideid. 

Ka mujal magamistoas tuleks rõhku panna pesatundele ja õdususele. Seda annab saavutada näiteks tekstiilide kasutamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles