Kodusaates täieliku majaremondi saanud pere reaktsioon vihastab televaatajaid

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Pere, kes osales hiljutises menukas telesaates, kus nende maja täielikult remonditi, on sattunud avalikkuse pahameele alla: inimestele ei meeldi nende reaktsioon.

Briti menukas kodusaates «Ugly House» viimati üles astunud paar Steve ja Celine on inimesed välja vihastanud: saates osales paar päranduseks saadud koduga ja juba esimese kümne minuti jooksul kurtsid nad maja puuduste üle nii palju, et televaatajate mõõt sai täis, vahendab Daily Mail.

Paar sai 1960ndatel aastatel ehitatud Warwickshire´is asuva maja päranduseks umbes poolteist aastat tagasi, aga ütlesid kohe saate alguses, et neile valmistab maja hetkeolukord piinlikkust ja nad tunnevad, et see on kõige koledam maja terves tänavas.

Maja renoveerimiseks oli neil kõrvale pandud korralik summa: enam kui 150 000 eurot. Lõpptulemusega ületasid nad aga oma eelarvet enam kui 200 000 euro jagu, mis pani vaatajad õhku ahmima. 

Celine rääkis küll saates, et majal on tema jaoks emotsionaalne väärtus, sest ta veetis seal suure osa oma lapsepõlvest, aga see ei takistanud tal kodu täielikult ümber ehitada laskmast. Naine põhjendas vajadust sellega, et iga kord, kui ta maja ees liikus, valdas teda kirjeldamatu häbitunne, sest maja nägi lihtsalt nii kole välja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Clarke (@mrgeorgeclarke) on

«Tänamatu kamp!», «Uskumatud inimesed, pärivad maja ja kukuvad selle üle vinguma vinguma!», «Oi, saite tasuta remontivajava maja ja juba virisete - teie nahas on vist tõesti väga raske olla!» olid vaid mõned sajatustest, mis olid Twitterisse ilmunud kõigest veerand tundi pärast seda, kui saade eetrisse läks.

Ka lõpptulemuse järel olid vaatajad üsna skeptilised: paljud leidsid, et selle asemel, et kulutada majaremondile enam kui 350 000 eurot, oleks nad võinud päranduse maha müüa ja remondile kulutatud rahaga täiesti uue ja korraliku maja osta.

Paar ise on aga kodu uue ilmega väga rahul. «Me oleme heas seisus, sest ei pidanud kulutama maja ostmisele - saime kogu raha remonti paigutada,» ei näe Celine ise üle mõistuse suureks kujunenud kuludes vähimatki probleemi.

Etteheiteid tehakse ka saatetiimile, kes paistavad silma selle poolest, et ei suuda pidevalt remondikulusid kontrolli all hoida ja ületavad eelarvet ulmeliste summadega. 

«Tore muidugi vaadata, kui fakt, et eelarve on 200 000 euroga ületatud, ei pane koduomanikke kulmugi kergitama,» ironiseerib üks televaataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles