RETSEPT Krõbedad täidetud kartulid tuunikala-kodujuustutäidisega

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kuigi sel nädalal on rohkem puhkepäevi kui tavaliselt, ei soovi me sind täna kaua köögis kinni hoida. Tänaseks retseptiks on täidetud kartulid tuunikala-kodujuustutäidisega ning selle valmistamiseks kulub ligikaudu üks tund.

Vaja läheb:

  • 7-8 keskmise suurusega kartulit (vastavalt sööjate arvule)
  • 1 tuunikalakonserv
  • 150 g hapukoorega kodujuustu
  • sool, pipar
  • till (valikuline)
  • rohelist sibulat (valikuline)
  • paprikat (valikuline

Pese kartulid sooja vee all puhtaks ning torka neisse kahvliga sisse mõned augud. Aseta kartulid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning nirista peale õli, lisa maitsestamiseks veidi soola ja pipart. Küpseta 200 kraadi juures umbes 45 minutit, olenevalt kartuli suurusest. Täidise valmistamiseks sega kõik ülejäänud komponendid kokku.

Kui kartulid on kuldpruuniks küpsenud lõika need risti pealt pooleks ning aseta keskele täidis. Vajadusel uurista kartulite keskele väikesed süvendid. Soovi korral võid kaunistuseks peale asetada paprika liiste. Serveeri soojalt.

Head isu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles