OMA TUBA, OMA LUBA «Tädi läks näost nii punaseks, pärast ütles teisele: issand, kui ropu suuga juuksur teil on!»

Copy
Kadi tööhoos.
Kadi tööhoos. Foto: Erakogu

Seekordses osas anname juhtpuldi üle ja laseme Kadil veidi oma tööelust pajatada. Mõni plähmerdab ja ei jõua kuhugi, Kadi plähmerdab ja saab kahe päevaga uue salongi valmis! 

Supernaine Kadi on meiega tagasi stuudios! Seekordses osas ei räägi me ta koduehitusest, samuti ei puuduta me ta neljarattalisi lemmikuid, vaid avame ukse Kadi põnevasse töömaailma. Kuus aastat tagasi tundis ta nimelt, et kontoritöö ei ole tema jaoks. Nii hakkas ta vaikselt kursustel käima ja tegi takkapeale ka oma firma. 

Kadi meenutab, et lõppkokkuvõttes loksusid kõik asjad saatuse kiuste paika. Kadi uus salong on Palmi kinnitusel äärmiselt nunnu ja tore koht. Salong on justkui üks väike imedemaa, kuhu saab halli argipäeva eest pageda. Kõik jutud ja teemad, mida salongis puudutatakse, jäävad Kadi kinnitusel salongi. Kadi juba oskab oma keelt ja kliente hoida!

Foto: Erakogu

Kadi lubab tulevikus kindlasti laieneda, plaane on palju, ent asjatundlik naine ei taha täna sündmustest ettepoole rutata. Kadi tegemistel ja töödel saad senikaua silma peal hoida tema Instagramis ja Facebookis.

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris iga nädal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles