HEA VALIK Prints Harry avaldas riigi, kuhu ta oleks nõus järgmisena kolima

Kodu.postimees.ee
Copy
Prints Harry, 2023. aasta augustis.
Prints Harry, 2023. aasta augustis. Foto: REUTERS/Kim Kyung-Hoon/Scanpix

Jaapanis viibiv Sussexi hertsog avaldas riigi, kuhu ta oleks nõus meelsasti kolima.

Tokyos toimuval Rahvusvahelise Spordi Edendamise Ühingu spordiväärtuste tippkohtumisel (International Sports Promotion Society Sports Values Summit) esinenud Harry rääkis oma armastusest Jaapani vastu ja ka sellest, kuidas ta oleks võimaluse korral nõus Jaapanisse kolima.

«Olen suurema osa oma elust osalenud arvukates heategevusorganisatsioonides ja saan tohutu heaolu, kui saan endast nõrgemaid aidata. Minu elu on heategevus, on alati olnud ja saab olema ka tulevikus,» alustas Harry oma kõnet.

Kõnes mainis ta muu hulgas ka seda, kuidas naudib kohalikku kööki ning on vaimustuses jaapanlaste Kobe lihast, vahendab Yahoo.

Loe ka: Harry ja Meghani solvunud naaber: ma ei saa aru, miks nad siia tulid

«Teie soojus, teie kaastunne, teie heldus, teie suuremeelsus, iga üksik element Jaapani kultuuris on tõesti ainulaadne ja väga-väga eriline,» jätkas ta.

Seejärel avaldas Harry, et juhul kui riik ta vastu võtab, oleks ta enam kui valmis Jaapanisse kolima. «Ma täheldasin seda soovi juba oma esimesel visiidil neli aastat tagasi. Ma elaksin siin hea meelega, kui te mu vastu võtaksite."

Oma kõne lõpetas Harry sõnadega: «Tänan teid külalislahkuse eest. Mulle väga meeldib taas siin Jaapanis olla ja ma ootan õhinal juba järgmist visiiti.»

Ehk pakub ka see huvi: TASKUD TÜHJAD? 〉 Harry ja Meghan peavad koomale tõmbama

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles