Fotod: selline näeb välja tuleviku-vannituba

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vannituba tulevikus
Vannituba tulevikus Foto: www.digitaltrends.com

Futuroloog ennustab, et lähimate kümnendite jooksul muutuvad meie vannitoad tundmatuseni – sinna kolib sisse enneolematult palju tehnoloogiat.

Üheskoos ettevõttega Bathrooms.com pani futuroloog Ian Pearson paika oma nägemuse tuleviku-vannitoast. Järgmise kümne aasta jooksul, ennustab mees, kolivad meie vannituppa kõiksugu nutiseadmed, mistõttu näiteks kaalu eest enam põgeneda pole võimalik – see peidab end sinu vannitoavaibas või põrandaplaatides.

Panasonic on juba esitlenud nutipeeglit, mis aitab naistel jumestust valida, jagavad nõuandeid, kuidas piirata kulme, kuidas teha teatud meiki. Lisaks sellele kontrollivad kaameratega varustatud peeglid su tervist ja oskavad sinu eest arstidega ühendust võtta. Pearsoni uskumuse kohaselt on just selline peegel üks tulevikuvannitoa komponente.
25 aasta pärast on vannitubade küürimine inimkonna jaoks unustatud – räpase töö teevad ära robotid. Samuti on nad valmis inimesi vannitama, juukseid harjama ja maniküüri tegema.
Kliimaseade teeb selleks ajaks palju rohkem kui vaid õhu jahutamine või soojendamine: see eritab parfüümi, eemaldab ebameeldivad lõhnad ja puhastab õhku.

Rohkem fotosid vannitoast näed SIIT! 

Kuidas selline vannituba tunduks? Kas pead tõenäoliseks, et juba kümne aastaga muutuvad meie pesuruumid märkimisväärselt?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles