Vaata ja hinda: lugejate kaunid kodused peolauad

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vastuseks Postimehe ja IIttala üleskutsele saatsid lugejad fotosid koguni erinevatest riikidest: kõige kaugem kauni pidulaua foto tuli Kareni vanematekodust Brasiiliast.  Vaadake galeriid ja hääletage oma lemmiku poolt: lugejatelt 8. märtsiks enim hääli saanud võistleja teenib lõppvalikus lugejate lemmikuna täiendava plusspunkti!

Foto: Lugeja foto

«Ma armastan lauakatmist, sest meie kodus on kaunilt kaetud pidulaud alati au sees olnud,» kirjutas Karen, kes saatis meile pildid oma sünnipäevalauast Eestis ning kodusest uusaastapeost Brasiilias asuvas vanematekodus.

Foto: Lugeja foto

Evelin läkitas konkursile kaks pilti kaunist kodusest peolauast. «Sellise peolauaga võtsime vastu oma kalleid sõpru ühel tavalisel laupäeval. Hea toit on alati teretulnud, kuid üllatusi valmistab külalistele tavapärasest pidulikumalt ja leidlikult kaetud laud. Oleme sellega nii mõnigi kord sõpru üllatanud ja soovitame teistelegi,» kirjutas ta.

Foto: Lugeja foto

Tuuli saatis meile fotod oma brunchi'st, kus pakkus kaheksale külalisele veganmenüüd. Peoõhtust kirjutab tema sõbranna oma blogis.

Foto: Lugeja foto

Tuuli sõbranna Mirjam peab pere- ja elustiiliblogi Our Cuckoo's Nest ning saatis konkursile ka oma kodupeo pildid. «Et söögitegemine ja pidulaudade katmine on mu lemmikhobi maailmas, saadan teile lingid mõningate postitustega õhtusöökidest ja lauakatetest, mis meie tagasihoidlikus tares (loe: kolmetoalises korteris) aset leidnud on,» kirjutas ta.

Foto: Lugeja foto

Maria kauni koduse peolaua fotod on tehtud nende kodus Saku vallas. «Tegemist on mulluse Eesti Vabariigi aastapäeva peoga. Suurem pidu Eesti Vabariigi sünnipäeval on saanud meil juba traditsiooniks. Antud pidu oli reast seitsmes, nimeks/teemaks «Tuulest toodud», mis kandis ideed, et eesti köök on rikkalik ja mitmekülgne osalt tänu kõigele võõrale, mis siia ajaloo käigus on toodud ning mille visa rahvas on enda omaks muutnud. Laud oli inspireeritud põhjamaisest loodusest, toit kohalikust kvaliteetset toorainest ja kaasaegsest eesti köögist,» kirjutas Maria.

Foto: Lugeja foto

Mari-Leen saatis pildi oma kodusest pidulauast - lauakatmisest, soodsate nõude leidmisest ja muust külaliste vastuvõtmisega seonduvas kirjutab ta ka oma blogis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles