10 ränka viga, mis toovad su koju halva feng shui

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Planeeringuvead võivad koju tuua halva feng shui.
Planeeringuvead võivad koju tuua halva feng shui. Foto: SCANPIX

Teeb sulle tuska, et kodune energiavool on kuidagi takerdunud, tunned end tujutu ja jõuetuna? Põhjuseks võib olla nii su kodu planeering kui ka asjade asetus!

1. Otseühendus maja ees- ja tagaukse vahel

Energia voolab ühest uksest sisse ja teisest kohe välja.

2. Trepp otse välisukse vastas

Suunad energiavoolu teistele korrustele ning jätad näiteks esimese korruse ehk põhilise elukorruse heast feng shui energiast ilma

3. Köögiukse vastas on tualettruum

See pidavat tähendama vastandlike energiate põrkumist, nende konkflikti - ühelt poolt kõigest halvast, jääkidest vabanemine ning teiselt poolt hoolitsus, soojus, armastusega toiduvalmistamine.

4. Vannituba magamistoa kohal

Kui su magamistoa kohal asub pidevalt kasutatav vannituba, pole see samuti hea lahendus.

5. Magamistuba garaaži kohal

Garaaž võib tekitada nii pideval vahelduvat energiavoolu kui ka tõelist seisakut, arvestades sinna kogunevat kasutamata asjade hulka. Kumbki neist ei tule su magamistoa energiale kasuks, sul ei pruugi seal tulla head, rahulikku und.

6. Vannituba välisukse vastas

Välisuksest sisse voolav energia ehk chi läheb seal teistpidi torudest alla, pole hea lahendus.

7. Vannituba maja keskel

Maja keskpunktis on sinu kodu süda, mis peaks oleva avar, valgusküllane ja kaunis. Vannituba ei sobi selleks väga hästi - kui aga planeering teisiti ei luba, korista vannituba korralikult ära, hoolitse, et sinna jõuaks valgust ja tee sellest tõeliselt kena koduspaa, tõeline rahulolu oaas.

8. Pikk ja kitsas koridor

See tekitab tõelise energiaseisaku.

9. Klaasuksed

Need ei kaitse sind negatiivse energia eest.

10. Trepp maja keskel

Kodu südameks olev trepp pole samuti feng shui seisukohalt hea lahendus. Kui see on aga vältimatu, katsu tuua sinna head energiat: värvi trepihall soojades toonides ning riputa seinale kõige kallimad hetked perekonnaalbumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles