Fotod: vaata, milline näeb välja ühe tavalise poissmehe kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elutuba.
Elutuba. Foto: www.homepolish.com

Me kõik teame, et tõeline poissmehekorter on pisike, hämar ja lootusetult segamini. Kuid leidub ka erandeid.

Ameerika Ühendriikides Bostonis elav noor neuroloog Joel Salinas on üks neist erandeist, kelle kodu tõestab, et kõik  üksi elavad mehed pole kodu sisustamises ja edasises korrashoius lootusetud juhtumid, vahendab Homepolish. 

Kuna Joeli töö on väga pingeline, pidi kodu tema meelest kindlasti saama selline, kus on palju valgust, avarust ja võimalust hinge tõmmata. Koostöös sisekujundajaga see ka täpselt selline sai. 

Kasutatud on palju naturaalseid materjale ja kõik, mis kodus leidub, täidab mingit eesmärki: kui mitte praktilist, siis hingekosutavat ja lõõgastumisele kaasaaitavat. 

Joel on oma koduga väga rahul. See on tema esimene oma kodu pärast ülikooli lõpetamist, kuigi viimasest on juba omajagu aega möödas. Ta ütleb, et on end liiga kaua tundnud tudengina ja lõpuks ometi algab tema jaoks täiskasvanuelu.

Vaata fotosid ühest ebatüüpilisest poissmehekodust SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles