Kohutavad naabrid: inimesed räägivad oma kõige jubedamatest kogemustest (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpased naabrid.
Räpased naabrid. Foto: www.flickr.com

Naljad naabritevahelisest vaenust ja kohutavast käitumisest on kõigile tuntud, kahjuks ei piirdu asi tihti vaid naljatamisega: jubeda käitumisega inimesi elab meie kõrval päriselt.

Et koguda kokku mõned eriti mahlased lood, paluti suhtluskeskkonna Reddit kasutajatel panna kirja oma kõige jubedamad kogemused naabritega. Siin on seitse kõige hullemat neist. 

1. «Meie koer jäi tihti haigeks. Käisime  loomaarstil ja ainus, mida too oskas öelda, oli, et me ei tohi talle enam inimestega sama toitu pakkuda. Kuna me polnud seda kunagi teinud, polnud meil aimugi, millest ta räägib. Siis taipasime, et asi peab olema meie naabris. Panime üles kaamera ja jõudsimegi probleemi jälile: ta viskas meie aeda absoluutselt kõike, toidujäätmeid, põrandapesuvett, kõike, mis pähe  tuli. Andsime talle teada, et oleme tal jälil,» kirjutab üks kasutaja.

2. «Meie naabrid põletasid pidevalt aias keelatud esemeid. Ma räägin plastikust, vanadest värvidest ja muust  säärasest. Ümbruskond mattus pidevalt tiheda mürgise tossu sisse, põletava kraami ebemed langesid kõikjale. Helistasime politseisse ja meile öeldi, et kutsugu me tuletõrje, kui see järgmine kord juhtub. Nii me tegimegi ja naabrid said 1000 dollarit trahvi,» meenutab teine.

3. «Üks meie naabruses elanud üürnik teeskles, et tema tervis on pidevast keemiaravist täiesti läbi, nii ei saanud tema maja omanik ega naabrid kurta, et ta prügi välisukse taga vedeleb ja muru alati niitmata on. Lõpuks saime aru, et ta petab kõiki. Võtsime ta vahele ja rääkisime tema kodu omanikule, mispeale ta meile kätte maksis ja öö läbi valjult muusikal mängida lasi,» räägib kolmas.

4. «Meie majanaabrid  on joodikud. Leiame ühe või teise neist pidevalt umbjoobnuna parklast, ukse eest või trepil vedelemas, mispeale kutsume kiirabi. Ükskord tulid nad õues meie juurde ja küsisid, kas meie oleme need, kes pidevalt kiirabisse helistavad. Kui tõdesime, et jah, meie need oleme, said nad maruvihaseks: nad olevat korduvalt laenu võtnud, et haiglaarveid tasuda,» räägib USAs elav kasutaja.

5. «Ma nägin mitu korda, kuidas meie naabrid ajasid oma koera meie murule hädale, sest nad ei tahtnud, et too end nende aeda kergendaks ja nad tema järelt koristama peaks. Kuna viisakat juttu nad ei kuulanud, hakkasin ühel hetkel lihtsalt junne nende aeda tagasi loopima,» tõdeb viies.

6. «Mul oli naaber, kes pidevalt mu roosipõõsastele urineeris, aga see oli väikseim mu muredest. Kord, kui külmikut vahetasin ja vana hetkeks verandale seisma jäi, varastas ta selle ära. Mõnda aega hiljem oli tal õhtul garaažiuks pikalt lahti ja seal ma oma külmikut nägingi. Ta kasutas seda õllekülmikuna. Sügavkülmas olid endiselt külmutatud marjad, mis vanaema mulle andnud oli,» kirjutab kuues.

7. «Üks meie kortermaja elanik, vanem naine, armastas kõiki ümbruskonna skunke sööta. Nii et kui ma ise või mu kallim hilja õhtul koju tulime ja väljas juba pime oli, tuli olla eriti ettevaatlik, et mitte mõne skungi teele sattuda ja jubeda haisva vedelikuga kaetud saada,» kirjutab seitsmes. 

Milliseid jubedaid kogemusi on sul naabritega ette tulnud? 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles